Firma

Vil du af med ødelagte kantsten?

Det er ingen hemmelighed at denne artikel også vil omhandle Egebæk Byg, da jeg endnu en gang har noget godt at fortælle om det hyggelige firma. – Jeg har jo efterhånden fulgt dem i en hel del tid, og jeg har kun gode ting at sige om firmaer, som der har hjulpet mig med diverse ting. – I denne omgang er det nogle ødelagte kantsten som er blevet fixet.

Vores kantsten var blevet ødelagt eftersom en nabo havde fået lavet noget havearbejde, hvor det andet firma ikke havde taget så meget hensyn. – Heldigvis var Egebæk Byg hurtige til at rykke ud, selvom det jo ikke ligefrem er noget som haster.

Men jeg glæder mig igen over, at jeg har stiftet kendskab med sådan et dejligt firma. – Der er jo så meget dårlig omtale af byggefirmaer, men det gælder altså ikke for dem!

Vores kantsten blev hurtigt fixet af Egebæk Byg

Der gik ikke mange timer før de havde lavet det, og det var da de havde taget de rigtige kantsten med fra starten af, så de ikke skulle bruge tid på at hente de rigtige materialer. – Ja, de har bare det hele klar fra starten, og det er noget som giver point hos mig. = de gør sig forberedt til opgaven.

Du kan læse om opgaven her.

Tags :